AJ agnieszka_jdg 21 postówdołączył 2024 odkad wystawiam przez system, jedna faktura zajmuje mi jakies 4 minuty zamiast 2 to normalne czy robie cos zle? #1 · wczoraj · cytuj · zgłoś
rafal_programista 51 postówdołączył 2023 zalezy od programu. u mnie po ustawieniu szablonow dla stalych klientow wroci lo do 2 minut kluczowe sa dane kontrahenta zapisane raz i pozycje z listy zamiast wpisywania za kazdym razem #2 · wczoraj · cytuj · zgłoś
AJ agnieszka_jdg 21 postówdołączył 2024 wpisuje wszystko od nowa za kazdym razem #3 · wczoraj · cytuj · zgłoś
rafal_programista 51 postówdołączył 2023 no i masz odpowiedz. jedno popoludnie na wprowadzenie stalych klientow i pozycji, potem oszczedzasz 2 minuty na fakturze #4 · wczoraj · cytuj · zgłoś
magda_grafik 79 postówdołączył 2024 u mnie duplikowanie poprzedniej faktury zalatwia sprawe w 30 sekund wiekszosc programow ma taka opcje i malo kto o niej wie #5 · wczoraj · cytuj · zgłoś
AJ agnieszka_jdg 21 postówdołączył 2024 duplikowanie sprawdze od razu, brzmi najprosciej #6 · wczoraj · cytuj · zgłoś