rafal_programista 51 postówdołączył 2023 padl mi dysk w laptopie w trakcie projektu z terminem na piatek kopia byla sprzed 2 dni, wiec strata niewielka, ale sprzet lezal 4 dni w serwisie #1 · 4 kwi 2026 · cytuj · zgłoś
maciek_dev 40 postówdołączył 2024 dlatego zawsze mam stary laptop w szafie. wolny i brzydki ale w 2 godziny jestem na nim gotowy do pracy koszt zero bo to poprzedni sprzet ktorego nie sprzedalem #2 · 6 kwi 2026 · cytuj · zgłoś
rafal_programista 51 postówdołączył 2023 sprzedalem swojego poprzedniego za 800 zl. teraz widze ze to byla oszczednosc pozorna #3 · 16 kwi 2026 · cytuj · zgłoś
PM pawel_manager 46 postówdołączył 2020 ✓ odpowiedź oznaczona jako pomocna Do tego dochodzi kwestia, o której się nie myśli do pierwszej awarii: ile czasu zajmuje odtworzenie środowiska pracy. Same pliki to godzina, ale programy, ustawienia, hasła i dostępy potrafią zająć cały dzień. Warto to mieć spisane. #4 · 24 kwi 2026 · cytuj · zgłoś
zosia_grafika 39 postówdołączył 2022 u mnie ratunkiem byl telefon, na nim odpisywalam klientom i przesunelam terminy sprzet mozna wypozyczyc, zaufania po ciszy nie odzyskasz #5 · 29 kwi 2026 · cytuj · zgłoś